Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Résztvevők, hallgatók véleménye, visszajelzések

Korábbi képzéseimen résztvevők véleményét itt olvashatod:

 .."Egy hosszú jellemformáló időszaknak még csak a bevezető lépéseinél,az elején tartok,mégis rendkívül hálás vagyok Juditnak,hogy végig mellettem állt az idáig vezető úton,és büszke vagyok a közösen elért eredményeinkre."...

 

"Köszönöm, hogy ismét megélhettem ezt a csodát! Végtelen hálás vagyok Judit, hogy ismét fenekestől felforgattuk az életemet .

Ez a 4 nap „cunami” szépen kilökött a komfortzónámból  Mi jöhet még? Mi az az öröm, az a könnyedség, az a csoda, ami lehetek?

(P. Zsuzsanna)

 

"Judit kedvessége, hitelessége, nagy-nagy tudása, gyakorlata, kitisztítva a 71 év alatt bennem felgyülemlett, eddigi  és új rengeteg blokkot, amelyek miatt pl. antidepresszánst és savcsökkentőt szedtem éveken át. Az Alapozó 3.napja óta nem kell a savcsökkentő ! És az Alapozó 4.napja óta nincs szükségem a 7 év óta szedett antidepresszánsra sem. 
KÖSZÖNÖM JUDIT! 
(Dr. B. Mária)

 

 

"Varázslatos csodának lehettem részese november 13-16 között,melyet Judit Szilágyi Legindinének köszönhetek. Életem legnagyobb élménye volt VELE az Access Alapozó tanfolyam választása. Kételyekkel, buntudattal teli,boldogtalan jövőképpel bíró emberként léptem be Judithoz, de boldog,letisztult,rendezett kapcsolatú emberként jöttem el tőle.

KÖSZÖNÖM !!! Hálásan köszönöm!!!

( K. Marika)